Home | Geluid | Bluesound
10
SL-vervolg

Bluesound

BLUESOUND – MUZIEK STREAMEN IN COMPROMISLOZE KWALITEIT

Muziek wordt al decennialang digitaal opgenomen en gemasterd, in feite vanaf de komst van de CD. Maar nog nooit heeft digitale muziek zó mooi geklonken als nu. Een aantal van de ingenieurs en technici die in de jaren ’70 aan de basis stonden van het wereldmerk NAD hebben nu Bluesound ontwikkeld, waarbij de nadruk ligt op muziekkwaliteit, niet op computerkunde en techniek. Daarom klinkt Bluesound beter dan elk ander vergelijkbaar product, je kunt nu muziek streamen in echte Hi-Fi kwaliteit.

Breng  je favoriete muziek ten gehore op een onnavolgbaar mooie manier. De muziek wordt precies zo weergegeven als ze werd opgenomen in de studio, en precies zoals de muzikanten het bedoeld hebben. Dankzij de 24-bit technologie klinkt zelfs gecomprimeerde muziek uit je smartphone of van de PC via Bluesound nog fris en helder. Je hoeft geen audiofiel te zijn om hoogdefinitie muziek te kunnen waarderen. Maar je zou er wel een kunnen worden, als je eenmaal gehoord hebt wat je tot nu toe hebt moeten missen…

 Het assortiment bestaat uit: Soundbar, Node2, Powernode2, Vault2, Pulse2, Pulse Mini en de Pulse flex. Leverbaar in zwart of wit.

Voor meer informatie: www.bluesound.com

 

  

 

See & Listen | ymake