Home | Geluid | Tivoli
10
SL-vervolg

Tivoli

Tivoli Audio Geluidskwaliteit staat, naast stijl en gebruiksvriendelijkheid, bovenaan in het vaandel bij Tivoli Audio. Het bedrijf werd dan ook opgericht om superieur te zijn op alle drie de fronten en dat is dankzij oprichter Tom DeVesto en ontwerper en medeoprichter Henry Kloss uitstekend gelukt.

Doordat de ontwerpen perfect zijn uitgedacht en gebruik is gemaakt van de beste materialen staan zelfs experts versteld van het prachtige geluid dat uit de kleine radiootjes komt! Het hout dat voor de meeste modellen de behuizing vormt, zorgt voor een ideale resonantie die het geluid kleurt met een aangename natuurlijke warmte. In veel gevallen bieden de radio’s ook nog aparte toonregeling om zo tegemoet te komen aan ieders persoonlijke voorkeuren.

Tivoli Audio heeft er tevens voor gekozen om niets in het productieproces uit te besteden en alles in eigen fabriek te ontwerpen en te vervaardigen. Hierdoor hebben ze de volledige controle weten te behouden over de hoogstaande kwaliteit van al hun producten.

Tivoli Audio biedt daarnaast een groot aanbod aan uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u naast cd-spelers, ook extra speakers of een subwoofer aansluiten om zo een imponerend kamerbreed geluid te creëren. Vul je huis met de mooiste klanken van Tivoli Audio!

 

 

Voor meer informatie: www.tivoliaudio.nl

See & Listen | ymake