Home | Beeld | Spectral
10
SL-vervolg

Spectral

First Things First

De firma Spectral Audio Möbel GmbH uit het Schwäbische Bietigheim is een van de meest succesvolle audio & tv meubelspecialisten in Europa. Het bedrijf werd in 1994 door de drie broers Frank, Heiko en Markus Krämer opgericht en exporteert vandaag de dag hun audio & tv designmeubelen naar meer dan 40 landen. Verantwoordelijk voor dit wereldwijde succes van de Spectral-producten zijn de compromisloze designs, hun uitgekiende oplossingen evenals de materiaalkeuze, de zorgvuldige verwerking en de unieke eigenschappen hiervan. Maar zeker niet te vergeten: de velen enthousiaste medewerkers, die zich met hart en ziel daarvoor inzetten, zodat elke Spectral-klant een tevreden klant blijft.

Waarom u zeker kunt zijn, dat bij Real Spectral het materiaal en de verwerking hiervan geen compromis gemaakt wordt.
Real Spectral duldt geen gezichtsverlies!  
Voor een SPECTRAL medewerker bestaat er niets vervelender, dan wanneer een SPECTRAL meubel niet 100% in orde is. Daarom hebben twee dingen bij ons de hoogste prioriteit: hoogwaardige materialen, en een perfecte verwerking hiervan. Ontstaat er desondanks in de eerste vijf jaar een probleem, dan ruilt Real Spectral het beschadigde deel zonder meer om.

Spectral Brick tv meubel

Een absolute schoonheid was het al. Nu wordt zijn aanwezigheid ook nog versterkt weergegeven.

Met zijn elegante design, zijn brillante glasoppervlak- en glasfronten met onzichtbare greep, hiermee heeft BRICK het in zich om een echte design klassieker te worden. Inmiddels geeft BRICK ook een akoestische klank weer: dankzij een sokkel met geïntegreerd aktief Virtual Surround Soundsysteem van CANTON®.

 

Voor meer informatie: www.spectral.nl

Wilt u de showroom van Spectral bezoeken? Zie de Spectral site voor de openingstijden.

 

See & Listen | ymake