Home | Geluid | Sonos | Playbase

Playbase

sonos-base

Video is geen probleem voor je tv. Maar audio? Die laat nog al eens wat te wensen over. Zeker als je zin hebt in een film. Of games. Of muziek. Eigenlijk altijd dus.

De geheel nieuwe PLAYBASE geeft al je films, tv-programma's, sport en games een geweldig geluid van bioscoopkwaliteit. Ook kan hij je favoriete muziek draadloos streamen. 

Het slanke, low profile ontwerp verdwijnt haast onder je tv, maar vult de hele kamer met spectaculair breedbeeld geluid dat je niet kan missen. Het is een product van Sonos, het draadloze Home Sound System dat alle kamers vult met geweldige tunes. Een unieke manier om elke dag te vullen met je favoriete muziek. TOP 6 OPSOMMINGTv-geluid en muziek die je kunt voelen, uit een speaker die je bijna niet ziet.Twee-in-één. Voorziet je tv van een allesomvattend bioscoopgeluid. Streamt ook muziek.Makkelijke installatie met slechts twee draden. Eén voor de stroom. En één voor je tv.Werkt op je huidige tv-afstandsbediening.Synchroniseert draadloos met SUB en twee PLAY:1 speakers voor een 5.1 surround-sound beleving.Een design dat onder je tv onzichtbaar wordt. Met een geweldig geluid.

See & Listen | ymake