Home | Geluid | Dynaudio
10
SL-vervolg

Dynaudio

Dynaudio geluid en luidsprekers

Dynaudio is de toonaangevende producent van handgemaakte high-end luidsprekers, gemaakt door hartstochtelijke muziekliefhebbers voor uw woonkamer, de professionele studio en voor uw auto.

Geluid is onze eerste prioriteit
We hebben geen behoefte aan overtollig design of trendy symbolen om onze luidsprekers mooier te maken. Onze missie is om het best mogelijke geluid te creëren. Dit betekent om muziek en geluid zo dicht mogelijk bij de natuurlijke ervaring te reproduceren.

We streven er altijd naar om authentiek te zijn
We willen dat het geluid van onze luidsprekers even moeiteloos en natuurlijk is als het muziekinstrument in uw kamer zou spelen.

Het menselijk oor maakt het verschil
Het creëren van een hoogwaardige luidspreker begint en eindigt met intense akoestische engineering, tests en vergelijkingen. Om een ​​uitstekend geluid te maken, vertrouwen we op de meest gevoelige analysetool: het menselijk oor. Het maakt het verschil. Bijna niets.

Voor geen ander In
essentie gaat het allemaal om geluid en de manier waarop onze zintuigen een onderscheid maken tussen geluiden. Om een ​​emotie te interpreteren in de technologische rede om een ​​luidspreker te verbeteren, heb je engineering nodig - maar het belangrijkste is dat je het werk van een mens nodig hebt.  

Bij Dynaudio maken we de beste en meest authentieke audio-ervaring. Niet door overdreven expressief te zijn -  maar door efficiënt en precies te zijn. Betreffende zorgvuldige aandacht voor elk detail, van materiaalafwerking tot de geluidsprestaties. 

We tonen geloof in onze producten en in onszelf. Op deze manier bereiken we de beste geluidskwaliteit zonder grenzen. Elke dag, altijd.

 

Onze luidsprekers zijn innovatief in techniek, precisie vervaardigd en uitstekend in prestaties.

Opgericht in 1977 in Skanderborg, Denemarken, hebben we meer dan 35 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardige luidsprekers. Voortbouwend op onze erfenis voegen we een pretentieloze maar toch trotse en zeer ambitieuze uitdrukking toe aan Dynaudio.

 

See & Listen | ymake