Home | Geluid | Dali
10
SL-vervolg

Dali

De modellen Oberon 1-3-5 te beluisteren bij See & Listen

Oberon 1 € 199.00 per stuk

Oberon 3 € 279.00 per stuk

Oberon 5 € 399.00 per stuk

Leverbaar in 4 kleuren.

 

Al sinds 1983 ontwikkelt, ontwerpt en produceert DALI (Danish Audiophile Loudspeaker Industries) luidsprekers met slechts één doel. Het volbrengen van ónze visie hoe of een luidspreker zou moeten klinken en hoe of dat deze eruit zou moeten zien.  Uitgebreide informatie over de historie en filosofie van DALI is te vinden in dit interview met algemeen directeur van DALI: Lars Worre

 

Bij DALI wordt men gedreven door puur enthousiasme en optimisme in het vinden van oplossingen en ideeën voor het produceren van topklasse luidsprekers.

DALI luidsprekers worden met liefde ontworpen én met vakmanschap gebouwd in Denemarken (dat door velen wordt beschouwd als de bakermat van luidsprekers). In plaats van massa productie met lange lopende banden wordt iedere DALI luidspreker zorgvuldig door 1 persoon van A tot Z gebouwd. U vindt op de achterzijde van een DALI luidspreker dan ook naast een serienummer de handtekening van degene die de luidspreker daadwerkelijk heeft gebouwd. Men is trots op het resultaat!

Wanneer DALI schrijft In Admiration Of Music is dat veel meer dan een aardig klinkend motto. Het is dé filosofie welke ten grondslag ligt aan het ontwerpen en producerenvan luidsprekers. Wij houden van muziek! Wij houden van geluid! Daarom streven wij naar het ultieme in muziek reproductie bij ieder DALI product.

 

 

Voor meer informatie: www.dalibenelux.nl

See & Listen | ymake